Skip navigation

Kameraseura bjuder in alla AFKare att delta i deras Instagramutställning ”#KameraseuraRGB” som är öppen för alla.

”Låt oss göra en utställning tillsammans som kommer att hänga på Kameraseuras Keittiö-galleria i juni 2015. Utställningens tema är färgerna, RGB, röd i februari, grön i mars och blå i april. De bilder du vill delta med märker du med hashtag #KameraseuraRGB. Ett urval av bilderna väljs sedan ut till utställningens tre verk i form av collage, ett rött, ett grönt och ett blått. De fotografer som blir accepterade till utställningen kontaktas via Instagram. Vi kör igång nu i februari!
http://www.kameraseura.fi/ajankohtaista/kameraseurargb/
Färgglada hälsningar
Aija (ordf, Kameraseura)”

Jag tycker att alla AFKare på Instagram skall delta i detta skojiga projekt!
hälsn. Hanna