Skip navigation

AFK blev kontaktad om en fotoresa till Budapest. Observera att detta enbart är info som vi distribuerar. Alla eventuella frågor riktas direkt till arrangörerna.

IHMISIÄ BUDAPESTISSA
Kuinka lähestyä tuntematonta ihmistä? Kuinka kuvata häntä itselle vieraassa ympäristössä?

Katseen konsultit järjestää kuvausmatkan Budapestiin keväällä 2016. Kurssimatka on suunnattu edistyneille valokuvauksen harrastajille ja ammattilaisllle. Matkalla keskitytään kohtaamaan tuntemattomia ihmisiä, toisin sanoen ottamaan kontaktia myös niihin, joiden kanssa ei ole yhteistä kieltä.

Matkalla perehdytään erityisesti dokumentaarisen valokuvaukseen ja ihmisten ohjaamiseen kuvaustilanteissa. Taiteen tohtori Harri Pälviranta perehdyttää osallistujat dokumentaarisen valokuvan historiaan, dokumentaarisen valokuvauksen teoriaan ja käytäntöihin. Perehdytys antaa valmiuksia sekä valokuvien teoretisointiin, analysointiin että niiden tekemiseen. Aalto-yliopistossa valokuvan henkilöohjauksesta väitöskirjaa valmisteleva Jari Silomäki luennoin matkan aikana valokuvan henkilöohjauksesta ja antaa tämän tiimoilta liudan eri metodeita kuinka lähestyä tuntematonta ihmistä eri tilanteissa, miten saada hänen luottamus ja saada aikaan vapautunut ilmapiiri. Hankkeen strategisena yhteistyökumppanina toimii Suomen valokuvataiteen museo.

http://katseenkonsultit.fi/Valokuvaajat-maailmalla-koulutus

Lämmöllä,
Harri
Harri Pälviranta
valokuvataiteilija, taiteen tohtori
mobile +358 40 5811770
harri@harripalviranta.com
www.harripalviranta.com